Holubička na pepři a portském - hotové jídlo

Kód: 159
900 Kč
Momentálně nedostupné

BALENÍ 1 kg . VE VAKUU. Hmotnost pevného obsahu 0,5kg


Holubička z Čestru, tři druhy pepře a portské víno pomalu pečené přes noc.

Vložte sáček do hrnce s 80°C vodou a nechte přiklopené prohřát 15-20 minut.

 

 

 

 

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +1 do +4 °C.


Masný výrobek tepelně opracovaný.
Složení: výsekové maso hovězí, sůl, pepř, koření, PORTSKÉ VÍNO
Vyrobeno z masa Českého strakatého skotu. .
 
Výživové údaje na 100 g
Energie 1644 kJ / 398 kcal
Tuky 23 g
z toho nasycené mastné kyseliny 11 g
Sacharidy 2,5 g
z toho cukry 1.3 g
Bílkoviny 15 g
Sůl 1.1 g