Hotová jídla

13 položek celkem
4415 1 trhany cestr
550 Kč

500 g | Hovězí maso plemene Čestr  pečeme se zeleninou a kořením celou noc. Maso následně natrháme. Vložte sáček do hrnce s vodou o teplotě 80 °C  a nechte přiklopené...

Náš trhaný Přeštík - polotovar ve vakuu
450 Kč

500 g | Vykostěná, nasolená vepřová kolena pečeme se směsí koření, česneku a oleje celou noc. Následně maso natrháme a smícháme s naší barbecue omáčkou. Vložte sáček do hrnce s...

4394 1 bolonske ragu
325 Kč

500 g | Směs mletého masa, s kořenovou zeleninou a červeným vínem, dušené několik hodin. Vložte sáček do hrnce s vodou o teplotě 80 °C  a nechte přiklopené prohřát 15–20...

4448 1 karabacek na cibuli a rajcatech
475 Kč

500 g | Hovězí karabáček pečeme přes noc s cibulí a rajčaty. Balíček obsahuje maso a omáčku. Vložte sáček do hrnce s vodou o teplotě 80 °C  a nechte přiklopené...

hambucek zita fr (3 of 3) orez
Novinka Tip
Hambůček - polotovar ve vakuu
Momentálně nedostupné
375 Kč

500 g | Roláda z přeštíckého bůčku, plněná slaninou a česnekem. Balíček je vhodný jak na gril, tak na ohřátí v hrnci s 80°C vodou a nechte přiklopené prohřát 15-20 minut.  

4421 1 holubicka na pepri s portskym vinem
600 Kč

500 g | Holubička z Čestru, tři druhy pepře a portské víno pomalu pečené přes noc. Vložte sáček do hrnce s vodou o teplotě 80 °C  a nechte přiklopené prohřát 15–20 minut.

4379 klizka
475 Kč

500 g | Hovězí kližku pečeme přes noc s kořenovou zeleninou, vínem a rajčaty. Balíček obsahuje maso a omáčku. Vložte sáček do hrnce s vodou o teplotě 80 °C  a nechte...

4403 koleno na pivu
375 Kč

500 g | Vepřové koleno z přeštického prasete pečeme přes noc na černém pivě se silnou tmavou omáčka. Balíček obsahuje maso a omáčku. Vložte sáček do hrnce s vodou o teplotě 80...

4391 loupana plec na rajcatech
600 Kč

500 g | Plec pečeme přes noc s kořenovou zeleninou, vínem a rajčaty. Balíček obsahuje maso a omáčku.Vložte sáček do hrnce s vodou o teplotě 80 °C  a nechte přiklopené...

4442 1 nadivka velikonocni
175 Kč

500 g | Velikonoční nádivka s uzeným masem. Před podáváním nechte natemperovat při pokojové teplotě.

Trnané uzené s povidly - polotovar ve vakuu
Novinka
450 Kč

500 g | Trhané uzené koleno z Pražské šunky s naší povidlovou omáčkou. Balíček obsahuje maso a omáčku. Vložte sáček do hrnce s 80°C vodou a nechte přiklopené prohřát...

4382 1 veprova licka na paprice
450 Kč

500 g | Líčka pečeme přes noc s pečenou paprikou, na kořenové zelenině a bílém víně. Balíček obsahuje maso a omáčku. Vložte sáček do hrnce s vodou o teplotě 80 °C  a nechte...

4427 1 vypecky
Novinka
Výpečky - polotovar ve vakuu
Momentálně nedostupné
450 Kč

500 g | Vepřová plec z Přeštíka se solí, česnekem, kořením a zeleninou pečená přes noc . Balíček obsahuje maso a omáčku. Vložte sáček do hrnce s vodou o teplotě 80 °C  a...